Indkøbs-apps med indbyggede reklameaviser

Hvor mange har ikke prøvet at stå i butikken og bladre i reklameavisen efter et bestemt tilbud, som man alligevel ikke kan finde. Eller komme hjem og have glemt nogle af de tilbud, som man bare MÅTTE gøre brug af…

Langt de fleste butikskæder, som f.eks. Bilka, Føtex, Fakta, Netto, Kvickly, SuperBrugsen, Rema1000, har lavet apps, hvor man kan finde nærmeste butik, læse reklameavisen og lave indkøbsliste. Dette er naturligvis kædens måde at yde en ekstra service til deres kunder, og de håber på den måde, at flere vil benyttes sig af netop deres butikker.

Muligheden med at koble direkte fra reklameavisen til indkøbslisten kan være en udemærket ide, da man så kan sortere i tilbuddene og huske dem, som man synes er vigtige, dog savner13677439224_d5d7dc7387_b vi i flere af disse igen muligheden for at opdele varerne i kategorier, så man ikke skal scrolle igennem en lang liste for at finde alt fra én afdeling i butikken.

En helt anden ulempe ved disse specifikke butikskæde-apps er, at man skal igennem flere apps for at sammenligne priser i de forskellige kæder og derefter vælge, om man vil køre til flere butikker eller samle indkøbet i én butik.

Der er dog kommet et par apps, som samler tilbuddene fra de forskellige butikskæders reklameaviser, så man på den måde kan sammenligne og vælge, hvor man vil handle, men igen savner vi muligheden for sortering i kategorier. Prøv f.eks. at kigge på dansk udviklede “Chaser”, “eTilbudsavis”, “Tilbudsugen” eller “minetilbud”.

Der er naturligvis også en række klare fordele ved disse apps, hvor man online kan læse reklameaviserne. Den mest indlysende er selvfølgelig, at miljøet ikke bliver belastet, hverken i form af papirforbrug (man kan jo vælge at tilmelde sig “reklamer Nej-tak”) eller i form af det efterfølgende papirsaffald. Den næste er, at man er uafhængig af at være i nærheden af postkassen for at kontrollere tilbud – de er lige ved hånden … altså i mobilens apps, og man kan dermed læses tilbudsaviserne, hvor og hvornår man har lyst til det.